Sugan Lain Kalangkang
Erna Yuliana
BALÉBAT datang, hibar ti beulah wétan. Marengan hujan pangharepan. Kamari jeung mangkukna, réa sora jeung kahayang daratang. Jol sora ka kota. "Jaga mah bagja téh jang salaréa." Gancang ditéwak sugan enyaan. Sora jeung kahayang lumpat ka pilemburan. "Isukan hirup urang baris pinanggih jeung ka­huripan." Perténtang ngabibita kasenangan. Dicekelan sugan jeung sugan. Sora jeung kahayang datang ka masjid, ka masigit, ka jalma-jalma letik. "Tong hariwang pasti dibélaan." Ayeuna sora jeung kahayang diilikan. Mana nu bohong mana nu nyata? Bingung sorangan. Nu méré sora jeung kahayang diusapan. Gep ka na matana dicolok. Sugan waé ieu mata daék nempo ka nu dibobodo. Gep ka na ceuli dicoblos. Sugan ieu ceuli rék ngadéngé ka na haté anu simpé. Lebah otak dicolokan, sugan daék mi­kiran. Biwirna dicoblos sugan sorana teu ukur ngabohongan. Hirup lima tauneun ditandonkeun ka gambar jeung rupa nu teu apal saha, kumaha pangadatanana. Ukur harepan digantungkeun sugan amanah salawasna.**
FIKSIMINI BASA SUNDA LAINNYA
E-PAPER
ARSIP
SUDUT
Mendikbud anggap profil Jokowi di UN sebagai kecelakaan.
Tinggal nunggu, siapa korban kecelakaannya.
Wewenang DPR untuk seleksi pimpinan KPK harus dicabut.
Tak usah nyeleksi, nunggu panggilan KPK aja.
INFO ANDA
Kami menerima informasi dan foto berita yang anda kirimkan. Sepanjang sesuai dengan visi dan misi kami, setiap tulisan maupun foto berita yang anda kirimkan akan kami muat dan tidak dikenakan biaya atau gratis.***
Silakan kirim ke:
redaksionline@klik-galamedia.com
Malu-Maluin Galamedia Fun Run Cikole Corner Proneca
JADWAL SHALAT KOTA BANDUNG (GMT +7)
Tanggal Imsak Subuh Dzuhur Ashar Maghrib Isya
17-4-2014 04:25 04:35 11:51 15:11 17:50 19:00
18-4-2014 04:25 04:35 11:51 15:11 17:49 19:00
19-4-2014 04:25 04:35 11:51 15:11 17:49 19:00
Update Terakhir: Kamis, 17 April 2014
Sumber: http://www.al-habib.info
Jadwal Siaran Langsung Sepakbola TV Indonesia
Jadwal sewaktu-waktu dapat berubah tanpa pemberitahuan terlebih dahulu.