Ngahuntu
Neneng Yatikurniati
SI VIVI, asistén, keur nongton televisi nepi ka manco, ampir teu ngiceup. Acara orasi pulitik calon présidén nu nyerang calon présidén lianna. Bakat ku pogot, nu orasi nepi ka poho, kabéh nu dituduhkeun ka lawan pulitikna, aya di manéhna, basa manéhna keur di lingkungan kakawasaan. “Diémut-émut, abdi mah asa lieur, Bu. Kedah milih saha?” Vivi rumahuh. “Maké jeung lieur. Gusti masihan uteuk ka anjeun, keur mikir, milah-milah, terus milih.” “Upami Ibu badé milih saha?” “Moal dibéja-béja. Ngan anu jelas, moal milih nu resep ngahuntu.” “Sareng nu sok moé huntu, dugi ka garing nya, Bu. Héhé.” “Enya. Rék calon anggota législatif, rék calon présidén, sarua, nu sok ngahuntu, biasana euweuh kabecus. Uteuk kosong. Kaasup rahayatna nu gawéna ngan ukur ngahuntu, teu béda. Papatah Walanda, blaffende honden bijten niet.” “Hartosna naon, Bu?” “Anjing nu ngagogog, teu ngagégél.”**
FIKSIMINI BASA SUNDA LAINNYA
E-PAPER
ARSIP
SUDUT
Banyak wajah lama terpilih lagi jadi wakil rakyat.
Wajah lama, tapi pendapatan baru.
Pejabat Kemendagri tersangka korupsi proyek e-KTP.
Pantesan pelaksanaannya amburadul.
INFO ANDA
Kami menerima informasi dan foto berita yang anda kirimkan. Sepanjang sesuai dengan visi dan misi kami, setiap tulisan maupun foto berita yang anda kirimkan akan kami muat dan tidak dikenakan biaya atau gratis.***
Silakan kirim ke:
redaksionline@klik-galamedia.com
Malu-Maluin Galamedia Fun Run Cikole Corner
JADWAL SHALAT KOTA BANDUNG (GMT +7)
Tanggal Imsak Subuh Dzuhur Ashar Maghrib Isya
24-4-2014 04:24 04:34 11:50 15:11 17:47 18:58
25-4-2014 04:24 04:34 11:50 15:11 17:47 18:58
26-4-2014 04:24 04:34 11:50 15:11 17:46 18:57
Update Terakhir: Kamis, 24 April 2014
Sumber: http://www.al-habib.info
Jadwal Siaran Langsung Sepakbola TV Indonesia
Jadwal sewaktu-waktu dapat berubah tanpa pemberitahuan terlebih dahulu.