Kabita ku Tétéh
Eni Setiani
UNGGAL ningal Tétéh nganggé seragam beureum-bodas, Adé mah bati kabita. Hoyong sapertos Tétéh, angkat ka sakola ngabring sareng réréncangan. Adé mah dijajap-jajap waé ku Mamah. Adé téh tos usul ka Mamah hoyong énggal-énggal sakola ka SD, waleranana téh, “Teu acan waktosna, Adé mah alit kénéh!” Adé téh da bosen kedah sakola di TK waé mah. Tah, tingal pana­ngan Adé nu tengen, ayeuna badé kulawitkeun kana mastaka! Nya, tos dugi réma Adé kana cepil nu kiwa. Kedah ngantosan naon deui atuh nya? Padahal Adé tos tiasa maca, tiasa nyerat. Naha pédah teu acan punglak waos kitu?**
FIKSIMINI BASA SUNDA LAINNYA
E-PAPER
ARSIP
SUDUT
BPKP: Korupsi di Jabar trennya meningkat jelang pilkada.
Harusnya yang diciduk meningkat usai pilkada.
Mantan Dirjen Pajak jadi tersangka kasus pajak BCA.
Ini namanya pagar makan tanaman.
INFO ANDA
Kami menerima informasi dan foto berita yang anda kirimkan. Sepanjang sesuai dengan visi dan misi kami, setiap tulisan maupun foto berita yang anda kirimkan akan kami muat dan tidak dikenakan biaya atau gratis.***
Silakan kirim ke:
redaksionline@klik-galamedia.com
Malu-Maluin Galamedia Fun Run Cikole Corner
JADWAL SHALAT KOTA BANDUNG (GMT +7)
Tanggal Imsak Subuh Dzuhur Ashar Maghrib Isya
23-4-2014 04:24 04:34 11:50 15:11 17:48 18:58
24-4-2014 04:24 04:34 11:50 15:11 17:47 18:58
25-4-2014 04:24 04:34 11:50 15:11 17:47 18:58
Update Terakhir: Rabu, 23 April 2014
Sumber: http://www.al-habib.info
Jadwal Siaran Langsung Sepakbola TV Indonesia
Jadwal sewaktu-waktu dapat berubah tanpa pemberitahuan terlebih dahulu.